290 millió forintot csalt ki egy helyi asszonytól egy kiskőrösi férfi

2021. március 3. – 13:48

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Egészen bizarr történetről számolt be honlapján a rendőrség, melynek főszereplője egy 44 éves kiskőrösi férfi, aki szűk másfél év alatt közel 290 millió forintot csalt ki egy helyi asszonytól különféle kitalált történetek segítségével.

A Bács-Kiskun Megye Rendőr-főkapitányság Gazdaságvédelmi Osztályának munkatársai március 2-án reggel vették őrizetbe a férfit, aki a nyomozás adatai szerint 2019 májusától 2020 októberéig csalt ki pénzt egy kiskőrösi asszonytól. Az sajnos nem derült ki, hogy pontosan milyen lenyűgöző történetekre volt szükség ahhoz, hogy bárki ennyi pénzt adjon neki.

A különösen nagy kárt okozó csalás bűntettével gyanúsítható férfi, akit otthonában fogtak el, kihallgatása során tagadta a bűncselekmény elkövetését. Vagyonvisszaszerzés érdekében a nyomozók több ingatlant is zár alá vettek, és nagy értékű gépkocsit, ékszereket és készpénzt foglaltak le a gyanúsítottól – ezeket a rendőrségi beszámolóba ágyazott, ismét rendkívül művészi galériában mind meg is lehet nézni. A rendőrök előterjesztést tesznek az őrizetben lévő férfi letartóztatásának indítványozására.

A szóban forgó autó.Forrás: police.hu
A szóban forgó autó.Forrás: police.hu
Ne tévesszen meg senkit a vastagság, a galéria következő képe alapján ötszázasokkal van tele.Forrás: police.hu
Ne tévesszen meg senkit a vastagság, a galéria következő képe alapján ötszázasokkal van tele.Forrás: police.hu
Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!