Gáspár Evelin zaklatással vádolt volt barátja tagad, és megcsalásról beszél

2021. március 3. – 07:50

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Megszólalt Gáspár Evelin volt barátja, akiről Gáspár Győző műsorvezető-celeb lánya azt állítja: januári szakításuk óta a férfi zaklatja őt, ezért a nő állítólag feljelentést is tett ellene a rendőrségen. Boldizsár a Blikknek azt mondta, szó sincs zsarolásról, sőt, néhány napja még állítólag együtt voltak, azt viszont nem tagadta, hogy dühében valóban tett ki meztelen fotókat volt barátnőjéről az internetre. Azután, hogy megtudta: Gáspár Evelin állítólag megcsalta.

„Hétfőn tudtam meg, hogy Evelin az unokatestvéremmel, Ákossal csal meg engem, láttam őket együtt. A fiú bevallotta, hogy így igaz, Evelin viszont tagadta az egészet. Szégyellem magam, rosszul viselkedtem, és össze voltam zavarodva, ezért kitettem az internetre Evelinről meztelen fotókat, és csúnya dolgokat írtam róla, de ezt nagyon megbántam” – nyilatkozta a fiatal férfi, aki olyannyira összetört, hogy családja attól félti, esetleg bántaná magát, így apja pszichiátriára viszi.

Gáspár Evelin a minap, egy Facebook-bejegyzésben írt arról: volt barátja zaklatja őt. „Üzenetekben zaklat, nem ritkán személyesen is megkeres, de arra is volt példa, hogy az autóm szélvédőjét betörve találtam. Képtelen elfogadni, hogy továbbléptem.” Mint írta, azért beszél erről, mert szeretne erőt adni a hasonló bántalmazást megélő nőtársainak. Gáspár Evelin feljelentést tett a történtek miatt a rendőrségen.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!