Ittasan karambolozott a nő, aztán elrohant segítségért, ezért hiába keresték a kocsinál – thrillert rögzített az M0-s kamerája

2021. február 16. – 07:52

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Az M0-son Maglód térségében egy személyautó február 12-én, a kijárási korlátozások idején, hajnali 1 óra előtt nem sokkal balesetet szenvedett – közölte a Magyar Közút. Ami ezután történt, az még a sokat látott közutas szakembereket is meglepte. Itt lehet megnézni a kétperces videót:

A Magyar Közút kamerája rögzítette, ahogy a jármű a szalagkorlátnak csapódik, majd a felvételeken az is látszik, hogy a baleset után az autó női sofőrje szerencsére épségben kiszáll az oldalára borult autóból, utána viszont átmászik az elválasztósáv szalagkorlátjain az autóút másik pályaoldalára. A Közút kamerái ráadásul azt is felvették, ahogy autósok megállnak a járműnél és sérülteket keresnek, de nem véletlenül nem találták meg a hölgyet, mivel ő már a másik oldalon a belső sávban sétált tovább éjszaka, teljesen kivilágítatlanul. Végül kamionosok vették fel és szállították vissza a baleset helyszínére, ahol eközben a rendőrök, mentők és a Magyar Közút szakemberei biztosították a helyszínt. Kiderült, hogy a sofőr ittasan vezetett.

Az elképesztő és egyben szerencsés kimenetelű eset kapcsán arra kéri a közútkezelő az autósokat, ha bármilyen oknál fogva balesetet szenvednének, akár országos, akár helyi utakon, amint tehetik, azonnal hívják a 112-es segélyhívó számot, ha van rá idejük, kapcsolják be legalább a jármű vészvillogóját, hogy éjszaka is észrevegye a többi autós a balesetet szenvedett kocsit. Viszont semmiképpen se próbálják meg elhagyni a helyszínt, gyorsforgalmi utaknál pedig az adott pályaoldalon a szalagkorláton túli területen várják meg a segítséget.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!