Schanda: A baloldal csak álhíreket gyárt

2021. február 15. – 13:56

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Schanda Tamás államtitkár szerint 2010 előtt „a baloldal olyan kormányzást folytatott, amelyik felelőtlen volt, káros és a magyar emberek érdekeit figyelmen kívül hagyta. 2010-ben csőd szélére került Magyarország, csúcson volt a munkanélküliség” – mondta

Megsarcolta a családokat, vállalkozásokat, a dolgozókra elviselhetetlen terhet rakott. A nemzeti kormánynak emiatt súlyos problémákat kellett megoldania. „A mi politikai alapállásunk teljesen más, mint a baloldalé. Az emberek értékteremtésében és a munkában hiszünk a megalázó segélyezések” helyett – mondta Schanda Tamás, aki korábbi felszólalásában arról beszélt, hogy az ellenzék dühödt nyilatkozatai miatt nem képes az együttműködésre.

„A vírus okozta válság nem tudta ledönteni a biztos alapokon álló magyar gazdaságot, de valóban ütést mért rá” – idézte Orbán Viktor korábbi szavait az államtitkár, aki szerint a gazdaságvédelmi akcióterv sikeres volt. „A baloldal az álhírek gyártásával és a politikai haszonszerzéssel van elfoglalva” – mondta Schanda.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!