Egy ló teteme alól ásták ki a rendőrök egy nő holttestét Veresegyházon

2021. február 6. – 10:21

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Először eltűnés miatt keresték a rendőrök azt a 49 éves nőt, akiről hónapok óta semmit nem tudtak rokonai. A nyomozók beszéltek az asszony ismerőseivel, feltérképezték lakókörnyezetét és megkeresték volt élettársát is, aki azt állította, hogy már tavaly nyáron különváltak, párja elhagyta, azóta nem is tud róla semmit, olvasható a Police.hu-n.

A nő rokonai viszont azt mondták, hogy tavaly novemberben még beszéltek vele, akkor még együtt élt párjával, holmijai pedig a mai napig élettársánál voltak. Újabb kihallgatás következett, amelyen a férfi egy másik történettel adott magyarázatot volt barátnője eltűnésére. Azt állította, hogy tavaly, egy novemberi napon arra ébredt, hogy párja felakasztotta magát veresegyházi lakásukban. Megpróbálta újraéleszteni, de ez nem sikerült, megijedt és a holttestet egy közeli gödörbe dobta.

A 49 éves férfi végül megmutatta a rendőröknek a gödröt, ahová egyébként állati maradványokat is el szoktak ásni, és a Pest Megyei Kutató-Mentő Szolgálat speciális-mentőinek segítségével

a nő holttestét sikerült kiemelni egy ló teteme alól.

Már a helyszíni és a halottszemle adatai valószínűsítették, hogy a nőt megölhették, a soron kívül elvégzett boncolás ezt pedig alá is támasztotta. Az áldozat testén több olyan sérülést – sorozatos bordatörést, szilánkos lapockatörést, törött fogakat – találtak, amelyek egyértelműen bántalmazásból eredhettek. Az igazságügyi orvosszakértő a sérülések vizsgálata alapján kizárta, hogy a nő öngyilkos lett.

Rendőrök és a Pest Megyei Kutató-Mentőszolgálat speciális-mentői dolgoznak a helyszínen 2020. február 5-én – Fotó: Police.hu
Rendőrök és a Pest Megyei Kutató-Mentőszolgálat speciális-mentői dolgoznak a helyszínen 2020. február 5-én – Fotó: Police.hu
A Pest Megyei Kutató-Mentő szolgálat munkatársai és speciálisan kiképzett kutyája a helyszínen – Fotó: Police.hu
A Pest Megyei Kutató-Mentő szolgálat munkatársai és speciálisan kiképzett kutyája a helyszínen – Fotó: Police.hu

Az áldozat volt élettársa végül megtört és kihallgatásán beismerte a bűncselekmény elkövetését. Azt mondta, egy ideje már gyakran veszekedtek élettársával, tavaly november 5-én eldurvult a vitájuk. Úgy fogalmazott párja „ki volt kattanva”, amikor lefejelte, majd bakanccsal megrugdosta. Az élettelen testet ezután pokrócba csavarta és begurította a gödörbe, amit aztán hulladékkal és gallyakkal takart le, majd elment dolgozni.

A férfi ellen különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés gyanúja miatt indult eljárás. A rendőrök kezdeményezik letartóztatását.

A téma érzékenysége miatt ebben a cikkben nem jelenítünk meg reklámokat.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!