Megölte egy nő az élettársát Budapesten

2021. február 1. – 20:56

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Gyilkosság áldozata lett egy férfi hétfő este egy Kapás utcai lakásban Budapesten. A BRFK közleményben azt írja, hogy „egy nő a lakásukban megölte élettársát, majd magával is végezni próbált. A férfi a helyszínen belehalt sérüléseibe, a 39 éves nőt a mentők kórházba vitték”.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Életvédelmi Osztálya emberölés bűntett gyanúja miatt indít eljárást.

A Telexnek a ház egyik lakója azt mondta, hogy a nő és párja között rendszeresek voltak a viták. A párnak van egy 10-12 év körüli gyereke is, aki a szomszéd szerint nem volt otthon, amikor a gyilkosság történt.

Van segítség!

Ingyenes és a nap 24 órájában hívható az Országos Kríziskezelő és Információs Telefonszolgálat a 06-80-20-55-20-as telefonszámon, ahol segítenek a kapcsolati erőszak, a gyermekbántalmazás, a prostitúció és az emberkereskedelem áldozatainak. A NANE Egyesület is működtet segélyvonalat bántalmazott nőknek és gyerekeknek, valamint a nekik segíteni vágyóknak. Ez a 06-80-505-101-os számon hívható anonim módon, ingyenesen, hétfő, kedd, csütörtök és péntek este 18 és 22 óra között, valamint szerdán 12 és 14 óra között. Az Ökumenikus Segélyszervezet online kínál anonim tanácsadást, a részletekért keresse fel ezt az oldalt. Ha kifejezetten jogi természetű kérdései vannak kapcsolati erőszakkal összefüggésben, a Patent Egyesület jogsegélyszolgálata szerdánként 16 és 18 óra, valamint csütörtökönként 10 és 12 óra között hívható a 06-70-220-2505-ös számon.

A téma érzékenysége miatt ebben a cikkben nem jelenítünk meg reklámokat.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!