A Hír TV mégis marad a UPC Direct kínálatában

2021. február 1. – 15:48

Másolás

Vágólapra másolva

A Hír TV továbbra is benne marad a Direct One (korábban UPC Direct) televíziós szolgáltató kínálatában – írja a társaság kommunikációs tanácsadója.

December végén írtunk arról, hogy mivel csökkent a Hír TV népszerűsége, ezért a UPC Direct kiveszi a kínálatából. Akkor azt írták közleményükben, hogy „a csatorna népszerűsége és teljesítménye az utóbbi időben nem érte el a korábbi szintet, így a műsor szolgáltatója által kezdeményezett szerződésfelmondást a UPC Direct elfogadta”.

Ekkor azt is bejelentették, hogy két új csatorna bekerül a kínálatukba: a roma tematikájú Dikh TV, valamint a sajtóanyag szerint „az ország és Európa első influenszer- és hírtelevíziója”, a Pesti TV, ami a jobboldal fiatalokat megszólító tévécsatornája, és amiről ebben a cikkben írtunk bővebben.

Orbán Viktor miniszterelnök érkezik a Hír TV stúdiójába 2020. október 7-énFotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher
Orbán Viktor miniszterelnök érkezik a Hír TV stúdiójába 2020. október 7-énFotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher

A Hír TV hétfőn honlapján jelenthette be, hogy február elsejétől egyes szolgáltatóknál már HD minőségben is foghatóvá vált, de meghagyják a kevésbé jó minőségű, hagyományos SD sugárzást is, írja a Média1.

A Telekom-előfizetők már HD-ban is nézhetik a Hír TV műsorait, a Direct One-előfizetők viszont továbbra is csak SD sugárzást kapnak. A Direct One ügyfélszolgálata csak annyit közölt, hogy úgy döntöttek, mégsem törlik a HírTV-t a kínálatukból.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!