Megszólalt a férfi, akit egy jóakarója mentett ki a házára ácsingózó „mágusasszony” karmai közül

2021. január 29. – 06:37

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Szerdán írtunk arról a kiskunfélegyházi nőről, aki hiszékeny idős embereket csapott be az elmúlt években. Áldozatainak azt ígérte, hogy leveszi róluk a rontást, áldást és szerencsét ígért cserébe. Egy takarítónőt teljesen kiforgatott a vagyonából. Még arra is rávette őt, hogy a saját és idős édesanyja tulajdonában lévő 25 milliós házat írassa a nevére. Az adásvételi szerződésben szereplő 18 millió forintot nem fizette ki, sőt, 15 millióért rögtön eladta a házat valakinek.

A Blikk megtalálta azt a 73 éves férfit, akit időben figyelmeztettek a turpisságra.

„Nagyon aranyosnak és kedvesnek tűnt ez az asszonyka. Mindig mondta nekem, hogy milyen jól nézek ki, fessebb vagyok, mint sok ötvenes pasas. Így kezdtünk el beszélgetni, egyre többször jött, és jó szerencsét meg áldást hozott magával”

– mesélte János, akit a Blikk képe alapján valóban botorság lenne „bácsizni”.

A hízelgés után Erzsébet csak úgy mellékesen elkérte az iratait. Később már jött vele egy másik nő is, és alá akartak írni vele egy szerződést a házról. Jánost addigra figyelmeztette egy barátja, hogy vigyázzon, így nem ment bele az üzletnek is nagy jóindulattal nevezhető valamibe. Erzsébet ekkor átkozódva elhagyta a helyszínt.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!