Nyugat felől jön az eső

2021. január 23. – 08:23

Másolás

Vágólapra másolva

Délutánra jöhet az eső, este az Alpokalján havas eső, vasárnap már nagy területeken havazhat is.

Szombaton elsősorban az ország déli megyéiben lehet szűrt napsütés, másutt vastagabb lesz a felhőtakaró, délutántól erőteljesen megnövekszik a felhőzet, áll a Meteorológiai Szolgálat friss időjárás-jelentésében. A nap első felében még helyenként, délutántól nyugat felől egyre többfelé ered el az eső, sőt néhol az ég is bedörrenhet.

Késő este az Alpokalján már havas esőre is számítani kell. A délkeleti szél az Alföldön lehet erős, míg délután az Észak-Dunántúlon északnyugatira fordul a szél. Néhol viharos közeli széllökések is lehetnek.

A legmagasabb nappali hőmérséklet szombaton 6 és 15 fok között valószínű, a Kisalföldön délután gyorsan hűlni kezd a levegő. Késő estére 2 és 8 fok közé csökken a hőmérséklet.

Szombati várható meteo – Forrás: met.hu

A hétvégén beáramló egyre hidegebb levegő újabb fordulatot hoz időjárásunkban. Szombaton még jórészt enyhe időre számíthatunk, azonban vasárnap, hétfőn fokozatos lehűlés várható, és akár nagyobb területen is havazhat – visszatér tehát a tél.

Már egy éve van Telex! 🎉

Ez azt is jelenti, hogy sok támogatónk regisztrációja lejárt. Ha e-mail-címed megadásával kéred, megnézzük, hogy tartozik-e regisztráció az e-mail-címedhez, és ha igen, milyen támogatási adatokkal.

A Telex csak tőled függ. Legyél a rendszeres támogatónk!
Támogatom!
A Telex csak tőled függ. Legyél a rendszeres támogatónk!
Támogatom!