Lenyomozták a Róbert Károly körúti járdán előző autót

2021. január 23. – 13:27

Másolás

Vágólapra másolva

A BRFK egy nap alatt azonosította azt a kék színű személyautót, amelyik csütörtökön a járdán előzte a közlekedési lámpánál álló kocsisort a Róbert Károly körúton.

Csak a szerencsének köszönhető, hogy nem történt tragédia, amikor 2021. január 21-én délután egy autós Budapesten úgy döntött, hogy nem araszol tovább a Róbert Károly körúton, hanem a járdán előzi ki a kocsisort, írja a police.hu.

Az esetről egy közösségi oldalon tettek közzé felvételt, a Budapesti Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Főosztálya ez alapján indított vizsgálatot. Másnapra azonosították a járművet, az ügyben szabálysértési és közigazgatási eljárás indul. ​​​

Csütörtökön a bpiautosok.hu közösségi portálon írtak róla először, hogy a járdán száguldva, „rallyzva” kerülte ki a dugót a Róbert Károly körúton egy kék autó.

A lap olvasója által beküldött dashcam-felvételen látszik, hogy a kék autó vezetője megunhatta a dugóban araszolást, a járdára felhajtva kerülte ki a többi autóst és hajtott át a piroson a 13. kerületben, a Róbert Károly körúton.

Nemcsak a hely, hanem a sebesség is meglepő a felvételen. Az már csak hab a tortán, hogy a piros jelzést is semmibe vette a járdán száguldozó autós, írja a lap.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!