Halálra késeltek egy 19 éves férfit Ferencvárosban

2021. január 20. – 19:15

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Halálra késeltek egy férfit a IX. kerületi Telepy utcában – írja a Blikk. A lap munkatársa ott volt a helyszínen, és beszámolója szerint rengeteg rendőr vonult ki, de ott van az áldozat édesanyja is.

Egy olvasónk azt írta, lezártak egy házat a Haller utcánál, és kordonokkal kerítették körbe a rendőrök. A Blikk információi szerint a támadót a Márton utcában elfogták a rendőrök. Úgy tudják, hogy

az áldozat 19, míg gyilkosa 20 éves.

Ezt később a rendőrség is megerősítette. Azt írják, este fél hat előtt pár perccel érkezett bejelentés a késes támadásról. A feltételezett elkövetőt a kiérkező rendőrök pár percen belül a helyszín közelében elfogták, a megszúrt 19 éves férfi a helyszínen életét vesztette. Az adatgyűjtés és a szemle jelenleg is tart.

A Magyar Hang helyszíni tudósítója szerint a támadás után „a Haller és a Telepy utca sarkán lincshangulat alakult ki”, és legalább ötven rendőrt és mentőst láttak. Azt írják, a rendőrök egy része később átment egy másik helyszínre, miután az áldozat rokonai „vérbosszút és halálbüntetést skandálva” megindultak.

A téma érzékenysége miatt ebben a cikkben nem jelenítünk meg reklámokat.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!