Egy nap alatt elfogták a Mester utcai késelőket

2021. január 17. – 20:10

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Egy nappal az incidens után elfogták a rendőrök azt a társaságot, amelynek tagjai szombaton a 4-6-os villamos Mester utcai megállójában szóváltásba keveredtek egy 22 éves férfivel, majd miután egyikük mellkason szúrta őt, elmenekültek a helyszínről – írja a police.hu.

A fővárosi nyomozók nem sokkal később azonosították a feltételezett elkövetőket, a rendőrök pedig vasárnap egy VII. kerületi lakásban rajtaütöttek a 21 éves K. Gergőn, a 22 éves K. Lajoson és a 27 éves M. Ádámon. Néhány órával később a VIII. Kerületi Rendőrkapitányságon önként feladta magát a 23 éves Sz. Rafael is.

Az Életvédelmi Osztály nyomozói Sz. Rafaelt emberölés bűntett kísérlet, három társát segítségnyújtás elmulasztása vétség megalapozott gyanúja miatt hallgatják ki, és mind a négy férfit őrizetbe veszik. A sérültet a mentőszolgálat munkatársai életveszélyes sérüléssel vitték kórházba.

Mi akkor is kérdezünk, ha valaki nem akar válaszolni Nekünk itt a Telexnél a szabad sajtó azt jelenti, hogy politikusok, oligarchák nem befolyásolhatják azt, miről írunk, miről nem, kivel dolgozunk, vagy kivel nem. A szabad sajtó nekünk kritikusságot, korrektséget, kíváncsiságot jelent. Hogy a közérdekű sztorikról beszámolunk, hogy mindig oda megyünk, ahol a dolgok történnek.

Nem egyszerű a munkánk, van, hogy falakba ütközünk: nem válaszolnak a megkereséseinkre, kordonokkal zárnak el, hogy ne tehessünk fel kérdéseket. Ha szeretnéd, hogy ennek ellenére is kitartóan kérdéseket tegyünk fel, hogy megmutathassuk a lehető legtöbbféle álláspontot, a legtöbb tényt és bizonyítékot, támogasd a munkánkat!
Támogass