Kubatov: A Facebook bárkit letörölhet indoklás nélkül

2021. január 13. – 09:33

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

A 2022-es parlamenti választások kampányában döntő jelentősége lesz a közösségi médiának, a Fidesz felkészül arra, ha itthon is letiltásokkal „avatkozik be a Facebook”, mondta az InfoRádió Aréna című műsorában Kubatov Gábor, a Fidesz alelnöke.

„A Facebook, ha az Egyesült Államok elnökét letörölte, bárkit letörölhet indoklás nélkül”

– mondta. „Az ember elgondolkodik azon, hogy vajon mi volt az indok, ki mondta meg, hogy ezeket az oldalakat így le lehet kapcsolni. Ki határozta és ki döntötte ezt el. És hogy velünk is megtörténhet-e ez” – tette hozzá.

Mint írtuk, a Twitter és a Facebook után a YouTube is felfüggesztette a távozó amerikai elnök csatornáját. A tiltás egyelőre egy hétre szól.

Visszatérve Kubatov Gáborra: az interjúban úgy fogalmazott, hogy nem tud elengedni egyetlen körzetet sem, „ahol egy százalék esélyünk van”. Szerinte hatvan körzet körül van az a szám, amit meg kell nyerni a biztos parlamenti többséghez.

A koronavírus-járványról szólva azt mondta, hogy „a Gyurcsány vezette egyesült baloldal mindvégig a vírusnak szurkolt. Az ember nem tud nekik jót tenni, mindig volt valami probléma, és volt néhány olyan dolog, amiben kifejezetten a magyar emberekkel szemben foglaltak állást.”

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!