Női holttestet találtak Salgótarjánban

2021. január 12. – 12:59

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Egy nő holttestére bukkantak Salgótarjánban, írja a Police.hu. Az ügyben a rendőrség egy főt előállított.

A rendőrség ügyeletére 2021. január 12-én 7 óra 35 perckor tettek bejelentést, hogy Salgótarjánban a közterületen egy elhunyt nőt találtak. Mivel felmerült az idegenkezűség gyanúja, a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatósága megkezdte a nyomozást. Azóta egy főt előállítottak.

A Nógrád megyei hírportál azt írja, a Bajcsy-Zsilinszky út alatt, a Tarján-patak piaci hídjánál történt a tragikus eset.

Mi akkor is kérdezünk, ha valaki nem akar válaszolni Nekünk itt a Telexnél a szabad sajtó azt jelenti, hogy politikusok, oligarchák nem befolyásolhatják azt, miről írunk, miről nem, kivel dolgozunk, vagy kivel nem. A szabad sajtó nekünk kritikusságot, korrektséget, kíváncsiságot jelent. Hogy a közérdekű sztorikról beszámolunk, hogy mindig oda megyünk, ahol a dolgok történnek.

Nem egyszerű a munkánk, van, hogy falakba ütközünk: nem válaszolnak a megkereséseinkre, kordonokkal zárnak el, hogy ne tehessünk fel kérdéseket. Ha szeretnéd, hogy ennek ellenére is kitartóan kérdéseket tegyünk fel, hogy megmutathassuk a lehető legtöbbféle álláspontot, a legtöbb tényt és bizonyítékot, támogasd a munkánkat!
Támogass

A téma érzékenysége miatt ebben a cikkben nem jelenítünk meg reklámokat.