Megölte két ismerősét egy férfi egy szegedi kiserdőben

2021. január 07. – 10:40

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Szegedi rendőrök január 6-án este nyolc után igazoltattak egy férfit a belvárosban, amiért megszegte a kijárási tilalmat. A férfi zavart volt, a ruháján vért találtak. A rendőrök rákérdeztek erre, majd a férfi bevallotta, hogy nem sokkal korábban megölte két ismerősét, írta a Police.hu.

A rendőrök ellenőrizték az elmondottakat, majd megállapították, hogy a férfi egy szegedi kiserdőben bántalmazott két másik férfit, akiket olyan súlyosan megsebesített késsel, hogy a helyszínen meghaltak.

A nyomozók a 31 éves Ó. Györgyöt elfogták, előállították, őrizetbe vették, majd kezdeményezték letartóztatását. Ellene több ember sérelmére elkövetett emberölés bűntette megalapozott gyanúja miatt indult eljárás a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányságon.

Az MTI tudósítója azt írta, hogy az áldozatok hajléktalanok voltak, és Újszegeden, a Szegedi Csillagvizsgáló közelében található erdős részén éltek.

A Telex friss híreit itt találja >>>

A téma érzékenysége miatt ebben a cikkben nem jelenítünk meg reklámokat.

Támogasd a Telexet! Nekünk itt a Telexnél a szabad sajtó azt jelenti, hogy politikusok, oligarchák nem befolyásolhatják azt, miről írunk, miről nem, kivel dolgozunk, vagy kivel nem. A szabad sajtó nekünk kritikusságot, korrektséget, kíváncsiságot jelent. Hogy a közérdekű sztorikról beszámolunk, hogy mindig oda megyünk, ahol a dolgok történnek.

Nem egyszerű a munkánk, van, hogy falakba ütközünk: nem válaszolnak a megkereséseinkre, kordonokkal zárnak el, hogy ne tehessünk fel kérdéseket. Ha szeretnéd, hogy ennek ellenére is kitartóan kérdéseket tegyünk fel, hogy megmutathassuk a lehető legtöbbféle álláspontot, a legtöbb tényt és bizonyítékot, támogasd a munkánkat!
Támogatom