Meghalt Vince Tibor, a Speedzone egyik alapítója

2020. december 22. – 16:20

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

December 21-én meghalt Vince Tibor, a Speedzone autós hírportál és magazin egyik alapítója, írja a Speedzone Facebook-oldala.

A Speedzone 2017 júniusában kezdett el online tartalmat is gyártani, azóta az egyik legnépszerűbb magyar autós portál lett. Vince a csapat oszlopos tagja volt, gyakran szerepelt a videóikban is.

Kattintson ide a legfrissebb hírekért!

Mi akkor is kérdezünk, ha valaki nem akar válaszolni Nekünk itt a Telexnél a szabad sajtó azt jelenti, hogy politikusok, oligarchák nem befolyásolhatják azt, miről írunk, miről nem, kivel dolgozunk, vagy kivel nem. A szabad sajtó nekünk kritikusságot, korrektséget, kíváncsiságot jelent. Hogy a közérdekű sztorikról beszámolunk, hogy mindig oda megyünk, ahol a dolgok történnek.

Nem egyszerű a munkánk, van, hogy falakba ütközünk: nem válaszolnak a megkereséseinkre, kordonokkal zárnak el, hogy ne tehessünk fel kérdéseket. Ha szeretnéd, hogy ennek ellenére is kitartóan kérdéseket tegyünk fel, hogy megmutathassuk a lehető legtöbbféle álláspontot, a legtöbb tényt és bizonyítékot, támogasd a munkánkat!
Támogass

A téma érzékenysége miatt ebben a cikkben nem jelenítünk meg reklámokat.