Előbb idős anyját, majd magát ölhette meg vadászpuskával egy férfi egy XVII. kerületi családi házban

2020. december 20. – 22:12

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Két holttestet talált a rendőrség egy XVII. kerületi családi házban, miután egy férfi bejelentést tett, hogy a házban holtan találta nagymamáját. A kiérkező rendőrök végül az idős nő mellett fia holttestét is megtalálták az épületben.

Az ügyben emberölés gyanúja miatt indítottak nyomozást.

Bűnügyi nyomozók a XVII. kerületi családi ház közelében, ahol holtan találtak egy idős nőt és annak fiát 2020. december 20-án – Fotó: Mihádák Zoltán / MTI
Bűnügyi nyomozók a XVII. kerületi családi ház közelében, ahol holtan találtak egy idős nőt és annak fiát 2020. december 20-án – Fotó: Mihádák Zoltán / MTI

A Blikk úgy tudja, hogy a férfi ölhette meg az idős nőt, majd magával is végzett. Az értesülésüket, miszerint a holttestekre egy közeli rokon bukkant rá, a rendőrség közleménye is megerősíti.

Az ügyben a rendőrség hétfőn reggel újabb közleményt adott ki, amiben az áll, hogy a nyomozás eddigi adatai szerint a családi házban lakó 91 éves asszonyt saját fia ölte meg egy engedéllyel tartott vadászpuskával, majd utána azzal magával is végzett.

Van segítség! Ingyenes, anonim, a nap 24 órájában hívható lelki elsősegély-szolgálat várja a hívásokat a 116-123 és 06-80-810-600 telefonszámon. Ha öngyilkossági gondolatai vannak, kérjük, olvassa el ezt az oldalt, mielőtt kárt tenne magában. Ha másvalakiért aggódik, ezen az oldalon talál tanácsokat, mit tud tenni.

A téma érzékenysége miatt ebben a cikkben nem jelenítünk meg reklámokat.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!