Harmadszor ázott be a másfél éve 360 millió forintból felújított kaposvári iskola

2020. december 18. – 19:50

Másolás

Vágólapra másolva

Másfél év alatt háromszor ázott be az a kaposvári általános iskola, amit tavaly 360 millió forintból újítottak fel. Legutóbb ezen a héten, valószínűleg a korábban felgyülemlett csapadék szivárgott be a termekbe, számolt be az RTL Klub Híradója.

A Toldi Miklós Általános Iskola falai átáztak, a konnektorokból víz folyt, könyvek és oktatási anyagok is megrongálódtak a héten, erről az egyik szülő értesítette az LMP önkormányzati képviselőjét, Felder Frigyest, aki a beázásról készült képeket a Facebook-oldalán is megosztotta. Elmondta, hogy összesen nyolc tanterem ázott be.

A felső tagozatos tanulók jelenleg online oktatásban vesznek részt, az iskolában pedig január 4-én kéne folytatódnia a tanításnak. A képviselő az önkormányzattól azt a választ kapta, hogy december 23-ig kijavítják a hibát az iskolában. Elmondta, hogy a tavalyi 360 millió forintos felújítás nem tartalmazta a csapadékvíz-elvezetési rendszert. Ennek a munkálatai jelenleg zajlanak.

A tankerületi központ azt írta, a beázás csak a felsősöket érintette, a diákoknak nem kell pótolniuk ezt a hetet. Úgy vélik, a félév január 4-én zavartalanul elkezdődhet.

Kattintson ide a legfrissebb hírekért!

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!