Boldog István reméli, az Alaptörvény friss módosítása azt jelenti: nem lehet megrendezni a Pride-ot úgy, ahogy eddig

2020. december 18. – 20:00

Másolás

Vágólapra másolva

A saját falumban is vannak olyanok, akik homoszexuálisak, beszélünk is egymással, ha segítséget kér, segítek is neki, de ő soha nem szokta magát mutogatni, meg Pride-ra járni, hogy mutogassa, hogy ő egy más ember.” (Boldog István, 2020.12.18.)

Boldog István a mezőtúri televízió vendége volt, ahol 25 perces interjút készítettek vele. Hogy, hogy nem, a Túri Objektív című műsorban egyetlen kérdést sem kapott a folyamatban lévő ügyével kapcsolatban, amiben ügyészség gyanúja szerint jogellenesen befolyásolta uniós pályázatok elbírálásának eredményeit, amiért vállalkozóktól jogtalan előnyt kapott. Beszélt viszont másról a fideszes képviselő.

Például a legutolsó alaptörvény-módosításról, amelyben rögzítették, hogy az anya nő, az apa férfi, illetve azt, hogy védik a gyermek születési nemének megfelelő önazonossághoz való jogát, valamint biztosítják a Magyarország alkotmányos önazonosságán és keresztény kultúráján alapuló értékrend szerinti nevelésben való részesülését.

Boldog szerint a hazai ellenzék, de az Európai Unió is ott tart, hogy mindent elkövetnek, hogy „az LBTQ-propagandával megfertőzzék a gyermekeinket”, de így, hogy az alaptörvényben „ezt rögzítettük”, csak alaptörvény-módosítással lehet ezzel ellentétes törvényeket hozni.

„Én bizakodó vagyok, hogy az alaptörvénynek ez a passzusa ez azt is jelenti, hogy mostantól a Pride-ot Budapesten nem lehet olyan körülmények között megtartani, ahogy eddig tették, hogy a főváros legszebb főutcáján végigvonulnak a magamutogató emberek”

- mondta. De gyorsan hozzá is tette a képviselő, hogy

„mindenki olyan ferde hajlamú, amilyen akar, én tőlem lehet 200 gender is otthon, a hálószobájában. De kint az utcán, a gyermekeinknek mutogatva magát, meg másoknak, ezt nem!”

A képviselő egyébként korábban is követelte már a Pride betiltását.

Támogasd a Telexet! Nekünk itt a Telexnél a szabad sajtó azt jelenti, hogy politikusok, oligarchák nem befolyásolhatják azt, miről írunk, miről nem, kivel dolgozunk, vagy kivel nem. A szabad sajtó nekünk kritikusságot, korrektséget, kíváncsiságot jelent. Hogy a közérdekű sztorikról beszámolunk, hogy mindig oda megyünk, ahol a dolgok történnek.

Nem egyszerű a munkánk, van, hogy falakba ütközünk: nem válaszolnak a megkereséseinkre, kordonokkal zárnak el, hogy ne tehessünk fel kérdéseket. Ha szeretnéd, hogy ennek ellenére is kitartóan kérdéseket tegyünk fel, hogy megmutathassuk a lehető legtöbbféle álláspontot, a legtöbb tényt és bizonyítékot, támogasd a munkánkat!
Támogatom