Ököllel arcon ütötte és leköpte az otthonában házkutatást tartó rendőröket egy Szabolcs megyei nő

2020. december 17. – 20:05

Másolás

Vágólapra másolva

A Nyíregyházi Járásbíróság elítélte azt a nőt, aki december 4-én rátámadt az otthonában házkutatást végző rendőrökre. Hivatalos személy elleni erőszak és testi sértés miatt két év börtönbüntetésre ítélték. A bíróság a börtönbüntetés végrehajtását négy év próbaidőre felfüggesztette, de erre az időre elrendelt a vádlott pártfogó felügyeletét – írja a Nyíregyházi Törvényszék közleménye.

A vádlott, K.B.I. Szabolcs megyei lakóhelyén 2020. december 4-én este a rendőrség házkutatást végzett, mely során bejárták az ingatlan udvarát, külső melléképületeit. Ekkor érkezett haza a vádlott férje, akivel a jelenlévő rendőrök közölték az ott tartózkodásuk okát, és hogy a kutatást a lakásban is folytatni fogják.

Mikor a rendőrök beléptek a lakásba, egyikőjüket a mögötte haladó nő a hátán nagy erővel meglökte, majd mikor a rendőr megfordult, a nő ököllel arcon ütötte őt. Ezt látva a másik rendőrjárőr eltolta a vádlottat, és megpróbálta megbilincselni, aki azonban ellenállt és arcon köpte a vele szemben intézkedő rendőrt.

Az ítélet nem jogerős, az ügyészség fellebbezést jelentett be hosszabb tartamú, letöltendő börtönbüntetés és közügyektől eltiltás mellékbüntetés kiszabása érdekében. A vádlott és védője három nap gondolkodási időt tartott fenn. A jogerős döntést a Nyíregyházi Törvényszék hozza majd meg.

Legfrissebb híreinkért kattintson ide>>>

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!