Online is lehet már Telebuszt rendelni a BKK-nál

2020. december 14. – 10:02

Másolás

Vágólapra másolva

Mostantól online, a telebusz.bkk.hu felületen is igényelhető a Telebusz szolgáltatás, közölte hétfőn a BKK. A Telebuszok olyan járatok, amelyek csak akkor közlekednek, ha igény van rájuk, így ha épp nem akar senki utazni rajtuk, nem terhelik feleslegesen a környezetet az üres buszok. Jelenleg a 65-ös, a 157-es, a 219-es, a 269-es, a 297-es, a 298-as és a 937-es buszok járnak részben vagy egészben Telebuszként.

Eddig az volt a rendszer, hogy telefonon vagy személyesen a buszvezetőnél kellett szólni, ha valaki igénybe akarta venni a szolgáltatást. Mostantól ezt – a BKK szerint csak pár kattintással – online is meg lehet tenni. Ehhez először is regisztrálni kell a telebusz.bkk.hu-n. A leggyakrabban kért útvonalakat el lehet menteni a Kedvencek közé, ha változás van, egyszerűen lehet módosítani vagy akár lemondani az igénylést. Be lehet állítani figyelmeztető emailt is a járatok indulásához.

Az alapszabályok maradtak a régiek: az igénylést legalább 30 perccel előre le kell adni, lemondásra pedig az indulás előtti 15 percig van lehetőség.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!