Megújult az Elvira

2020. december 13. – 14:36

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Megújult a MÁV internetes jegyvásárlási rendszere: az új Elvira a társaság egységes jegyértékesítési rendszerében működik, összekötve a mobilalkalmazással, így akár egy regisztrációval, de önállóan is használhatják az utazók mindkettőt.

A MÁV közleménye szerint a másfél hetes tesztüzem után vasárnaptól – vagyis az új menetrend életbe lépésének napjától – már mindenki regisztrálhat, a régi jegyértékesítési rendszerben található adatok kezelése, az új felület élesítése is megtörtént.

„A MÁV applikációval közös felhasználói fiókot használhatnak a felhasználók, így az új Elvirán megvett jegy a MÁV appban is megjelenik, valamint e-mailben is megkapja PDF formátumban. Ezáltal a jegyet letölthetik, kinyomtathatják, vagy továbbíthatják annak, akinek a nevére szól” – áll a közleményben.

A MÁV kiemeli még, hogy az utasok bármelyik felületen kezdeményezhetnek jegyvisszatérítést az online vásárolt jegyekre, ha a vásárlási feltételeknél ez a lehetőség nem volt kizárva. A felhasználók az elmentett számlázási- és bankkártya-adataikat is használhatják a webes és az applikációs felületen is.

„Az új online felületen jelenleg belföldi és az átszállás nélkül elérhető, népszerű külföldi célpontokra szóló vasúti jegyeket lehet vásárolni” – olvasható most az új jegyértékesítési felületen, amelyet itt lehet elérni. Bérleteket vásárolni az új Elvirán még nem lehet, ez a funkció a MÁV applikációjában azonban továbbra is használható. A régi Elvira még szintén elérhető.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!