Megkéselte osztálytársát egy 14 éves tatabányai diák

2020. december 10. – 22:26

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Kiabálás hallatszott a tatabányai Bolyai János Általános Iskola egyik tanterméből szerda délelőtt. Az osztálytársak először csak azt hitték, hogy páran viccelődnek, de aztán hamar kiderült, hogy

az egyik nyolcadik osztályos diák megkéselte osztálytársát.

Az RTL Klub Híradójának nyilatkozott az egyik osztálytársuk, aki azt mondta, halálfélelmet láttak a megkéselt fiú arcán.

Sokkos állapotban volt, és azt üvöltözte, hogy nem akar meghalni.

Hamarosan mentősök, és rendőrök érkeztek az iskolához. A megkéselt fiút szúrt hasi sérüléssel szállították kórházba, ahol még szerdán megműtötték. Az iskola tájékoztatása szerint a körülményekhez képest jól van. A támadóról azt írták, korábban voltak magatartási problémái, de ezekből nem lehetett arra következtetni, hogy bárkit is megtámadna.

Az RTL Klubnak nyilatkozó osztálytárs azt mesélte, hogy a támadó reggel idegesen érkezett az iskolába, senkihez se szólt, és dühös volt a később megszúrt osztálytársára, mert

egy olyan lány védelmére kelt, akit ő utált.

A támadót a rendőrök a helyszínen elfogták, és a Tatabányai Rendőrkapitányságon előállították, majd őrizetbe vették, és kezdeményezték, hogy az ügyészség tegyen indítványt a letartóztatására.

Az osztálytársakkal a riport szerint pszichológus foglalkozik.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!