Életveszélyesen megkínozta feleségét

2020. december 4. – 19:29

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Vádat emeltek egy férfi ellen, aki az év elején féltékenységből életveszélyesen bántalmazta élettársát Nyíregyházán.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Főügyészség vádirata szerint a férfi öt éve élt élettársi kapcsolatban a nővel, kapcsolatukból két gyermekük született.

A külföldön, biztonsági őrként dolgozó férfi 2019 végén ötven nap elzárást kapott egy pénzbüntetés be nem fizetése miatt. Hazatérve már a repülőtéren kérdőre vonta a két gyerekkel rá váró nőt, hogy miért nem fizette ki a pénzbüntetését, emellett hűtlenséggel is meggyanúsította.

Az éjszakát egy szállodában töltötték, ahol a vádlott többször megütötte a sértettet, majd arra kényszerítette, hogy a földön aludjon.

Másnap hazautaztak Nyíregyházára, ahol az otthon lerészegedő férfi előbb kalapáccsal ütlegelte az ágyon ülő asszony lábát, később a földre rántotta, ököllel ütötte, késsel többször megszúrta. Közben azt ismételgette, hogy azért bántja, mert számára szenvedés volt az ötven nap elzárás. Ezután egy harapófogóval ütött a nő fejére és folytatta a szurkálást is.

A férfi csak akkor volt hajlandó mentőt hívni a nő könyörgésére, ha azt mondja majd, hogy ismeretlenek bántották.

A bántalmazás következtében a sértett rengeteg sérülést szenvedett, a mellkasán ejtett szúrt seb miatt életveszélyes állapotba került.

A tettét beismerő vádlottat a bíróság letartóztatta. Az ügyészség – ha a vádlott az előkészítő ülésen is beismerő vallomást tesz – hét év börtönbüntetés kiszabását javasolja majd a Nyíregyházi Törvényszéknek.

(MTI / RTL Klub)

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!