Deutsch: A Fidesz az a párt, aki nem kíván senkinek a hálószobájában kutakodni

2020. december 3. – 08:23

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Szerdán Deutsch Tamás, a Fidesz európai parlamenti képviselője is megszólalt Szájer József szexpartis botránya ügyében, bár a Fidesz és a kormányzati szereplők között mantrává vált „tudomásul vették a lemondást és a bocsánatkérést, illetve a lemondás volt az egyetlen helyes döntés” frázison túl a Deutschot megszólaltató ATV sem kapott sokkal többet.

Arra kérdésre, hogy hogyan egyeztethető össze Szájer József viselkedése a Fidesz által képviselt keresztény értékrenddel, elmondta, hogy valójában nem azok a Fidesz nézetei, amiket „a Fideszt gyűlölő ellenzéki pártok és a Fideszt gyűlölő baloldali pártok, illetve baloldali politikusok állítanak”.

„Engedjék meg, hogy tiszta vizet öntsek a pohárba. Ma Magyarországon a Fidesz az a párt, aki nem kíván senkinek a hálószobájában kutakodni, aki mindenkinek meg akarja védeni a személyes élete szabad alakításával kapcsolatos döntését, és a baloldali pártok azok, akik agresszíven, a maguk ideológiai meggyőződését életvezetési tanácsokként rá akarják erőltetni olyan magyar polgárokra, akik nem a baloldal ideológiai elképzelései szerint akarnák a személyes életüket élni.”

Most annak jött el az ideje, hogy higgadtan végighallgassák az „őrjöngő, kárörvendő megjegyzésáradatot”.

Eközben az Európai Néppárt 30 képviselője aláírásgyűjtést indított Deutsch kizárása érdekében, miután a magyar képviselő a Gestapo és az ÁVO gondolatrendszeréhez hasonlította Weber frakcióvezető egy kijelentését. Erről elmondta, hogy mindezt egy agresszív kezdeményezésnek gondolja, illetve „politikai családon belüli erőszaknak” nevezte a lépést.

Az EP-képviselői mandátumáról váratlanul vasárnap lemondó Szájer Józsefról kedden derült ki, hogy a lemondása előtti pénteken megszegte a karanténszabályokat Brüsszelben, ahol droggal a táskájában, az ereszcsatornán lemászva próbált elmenekülni a rendőrök elől egy többnyire férfiak részvételével rendezett orgiából. Szájer azóta a Fideszből is kilépett.

Az ATV teljes interjúja Deutsch Tamással:

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!