Istenes Bence: A család akkor is család, ha a szülők azonos neműek

2020. november 27. – 20:48

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Istenes Bence Facebook bejegyzésében állt ki amellett, hogy teljesen mindegy, milyen nemű szülők nevelik a gyereket, ha szeretetteljes környezetben nő fel. Posztjával az #acsaladazcsalad kampányhoz csatlakozott, amit a Háttér Társaság indított múlt héten.

A műsorvezető a nemrég hatályba lépett egyedülálló szülők örökbefogadását ellehetetlenítő törvényre reagált Az Alaptörvény-módosításba a keresztény nevelés került bele, illetve az, hogy „az anya nő, az apa férfi”.

Gulyás Gergely a november 19-i Kormányinfón mondta azt a módosítással kapcsolatban, hogy arra azért volt szükség, mert

a gyermekek egészséges testi és lelki fejlődésének biztosítása érdekében kell kizárni azt, hogy azonos nemű párok fogadhassanak örökbe.

>>>Legfrissebb híreinket itt olvashatja>>>

(Borítókép: Istenes Bence, Facebook)

Mi akkor is kérdezünk, ha valaki nem akar válaszolni Nekünk itt a Telexnél a szabad sajtó azt jelenti, hogy politikusok, oligarchák nem befolyásolhatják azt, miről írunk, miről nem, kivel dolgozunk, vagy kivel nem. A szabad sajtó nekünk kritikusságot, korrektséget, kíváncsiságot jelent. Hogy a közérdekű sztorikról beszámolunk, hogy mindig oda megyünk, ahol a dolgok történnek.

Nem egyszerű a munkánk, van, hogy falakba ütközünk: nem válaszolnak a megkereséseinkre, kordonokkal zárnak el, hogy ne tehessünk fel kérdéseket. Ha szeretnéd, hogy ennek ellenére is kitartóan kérdéseket tegyünk fel, hogy megmutathassuk a lehető legtöbbféle álláspontot, a legtöbb tényt és bizonyítékot, támogasd a munkánkat!
Támogass