Egy hallássérült lány videója alapján sikerült megmenteni egy vasúti töltésről lezuhanó 80 éves nénit

2020. november 22. – 21:59

Másolás

Vágólapra másolva

Nem mindennapi történetet posztolt a Piliscsabai Polgárőr Egyesület. Egy hallássérült lány vasárnap a piliscsabai Pázmáneumot videózta a vonatról, amikor véletlenül kiszúrta, hogy egy idős néni fekszik a vasúti töltés melletti árokban.

Ezt gyorsan posztolta Facebookon, a posztját pedig észrevette egy polgárőr, aki értesítette a szolgálatban lévő társait, akik aztán megtalálták az idős hölgyet, és azonnal értesítették a mentőket meg a rendőröket.

„A kiérkező járőrökkel pokrócba bugyolálták a 80 éves nénit, és meleg teát próbáltak vele itatni. A néni egyedül él, reggel vásárolni indult, de valószínűleg leesett a magas töltésen és onnan már nem tudott szabadulni” – írják a polgárőrök.

„Köszönjük a furcsa, de eredményes bejelentést, mert a néni reggelre biztosan teljesen kihűlt volna. A mentő kórházba szállította” – tették hozzá.

Kattintson ide a legfrissebb hírekért!

Már egy éve van Telex! 🎉

Ez azt is jelenti, hogy sok támogatónk regisztrációja lejárt. Ha e-mail-címed megadásával kéred, megnézzük, hogy tartozik-e regisztráció az e-mail-címedhez, és ha igen, milyen támogatási adatokkal.

A Telex csak tőled függ. Legyél a rendszeres támogatónk!
Támogatom!
A Telex csak tőled függ. Legyél a rendszeres támogatónk!
Támogatom!