A Rogán-Gaál Cecília lakodalma után balesetet szenvedett teniszedző édesapja ma sem tud beszélni a tragédia körülményeiről

2020. november 16. – 06:22

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Kattintson ide a legfrissebb hírekért!

A Blikk közölt interjút annak a fiatal teniszedzőnek az édesapjával, aki nyáron részt vett Rogán-Gaál Cecília esküvőjén, ahol a lakodalom után súlyos baleset történt.

Az akkor kiszivárgott hírek szerint Borsos Olivér és barátnője az erkélyen akart bemászni első emeleti hotelszobájukba, de a teniszedző megcsúszott, leesett, koponya- és gerincsérüléseket szenvedett. A Magyar Teniszszövetség végül július 30-án a Facebook-oldalán jelentette be, hogy 30 éves edző meghalt. A 24.hu kérdésére a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság a baleset után egyébként azt írta, hogy „a baleset kapcsán idegenkezűségre és kábítószer-fogyasztásra utaló adat nem merült fel a helyszínen, így rendőri eljárás nem indult.”

„Nem tudok és nem is akarok arról az estéről beszélni. Elvesztettük a fiunkat, és bármi is történt ott, Tihanyban, már nem kapjuk vissza őt”

– mondta a lapnak Borsos édesapja, Borsos Attila.

A volt válogatott kézilabdázó arról is beszélt, hogy fájdalmuk nem csitul, és ezt a veszteséget szerinte nem lehet feldolgozni. Fia edzőként, sportpszichológusként, mentálcoachként, sportvezetőként is dolgozott. „Tele volt ötletekkel, energiával. Nekünk nem is lehet más a célunk, mint az ő életútját, az ő elképzeléseit tovább vinni, olyan dolgokat megvalósítani, amelyekben ő hitt. Ezért is hoztunk létre a Borsos Olivér Alapítványt, egy úgynevezett mentorprogramot, amivel szeretnénk segítséget nyújtani a tehetségeknek, a rászorulóknak”, mondta az édesapa.

A téma érzékenysége miatt ebben a cikkben nem jelenítünk meg reklámokat.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!