A következő két vasárnapon metrópótló-busz jár a Lehel tér és Kőbánya-Kispest között

2020. november 13. – 16:50

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

A két következő vasárnapon pótlóbusz közlekedik a Lehel tér és Kőbánya-Kispest között a 3-as metró helyett – közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) pénteken az MTI-vel.

A 3-as metró felújítási munkái miatt van szükség ezen a hétvégén vasárnap és jövő vasárnap a pótlásra, így ekkor a metró egész nap csak Újpest-központ és a Lehel tér között jár. A Lehel tér és Kőbánya-Kispest között pótlóbusszal lehet utazni.

Az M3-as jelzésű pótlóbusz mindkét vasárnap a metró déli szakaszának felújítása idején megszokott forgalmi rend szerint közlekedik, de a Határ útnál a belváros felé az Üllői úton, a 914-es éjszakai busz megállójában, az 50-es villamos végállomás mellett lehet rá felszállni. A pótlóbusz útvonala és megállóhelyei nyomon követhetők térképes felületen a BKK Futár-alkalmazásban.

A hétvégén a H6-os HÉV Közvágóhíd és Dunaharaszti külső közötti szakaszán is pótlóbuszok járnak majd pályakarbantartás miatt. A H6-os HÉV Dunaharaszti felső, Millenniumtelep, Szent István utca, Soroksár, Hősök tere, Soroksár felső, Torontál utca és Pesterzsébet felső megállóhelyeken mindkét irányban a Ráckeve irányú peron mellett áll meg. A pótlóbuszokon lehet kerékpárt is szállítani – írja a BKK közleménye.

Kattintson ide a legfrissebb hírekért!

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!