Nem tudnak belépni a Neptunba az SZFE tanárai

2020. november 8. – 17:54

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Nem tudnak bejelentkezni a Színház- és Filmművészeti Egyetem tanárai az egyetem Neptun-rendszerébe, írja az Atv.hu, az információt pedig az egyetemi hallgatók képviselője, Gálosi Dóra is megerősítette a Telexnek.

Jákfalvi Magdolna, az SZFE doktori iskolájának professzora az Atv.hu-nak elmondta, először rendszerhibának hitte a problémát, de

később kiderült, hogy más tanárt sem enged be a felület.

A Neptun-rendszeren keresztül zajlik az adminisztráció az egyetemi tanárok és a diákok között. Jákfalvi Magdolna a doktori iskola vizsgaidőpontjait szerette volna kiírni, ezt azonban nem tudta megtenni, ugyanis jelenleg úgy tűnik, nincs jogosultsága belépni a tanároknak.

„Semmilyen határozatot vagy végzést nem kaptunk, hogy miért nem férek hozzá a Neptunhoz” – mondta Jákfalvi az Atv.hu-nak.

Gálosi Dóra, az egyetemi hallgatók szóvivője is megerősítette a Telexnek, hogy a tanárok nem férnek hozzá a Neptun-rendszerhez – a diákok viszont még igen. „Úgy viszont nem ér semmit az egész rendszer, ha nincs kapcsolat a tanárainkkal” – mondta.

Frissítés 18:06: Az egyetem hallgatói úgy tudják, hogy nem az Oktatási Hivatalból kapcsolták le a tanárok hozzáférését a Neptun-rendszerhez: az SZFE egyik belsős munkatársán keresztül tudták meg, hogy az új vezetőség jogosultságot adott egy külsős adminisztrátornak a rendszerben. Ez a külsős adminisztrátor kapcsolhatta le a tanárokat az SZFE Neptun-rendszeréről, mondta Gálosi Dóra a Telexnek.

> > > > > A Telex legfrissebb híreit itt találja > > > > >

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!