Csak ma kell kibírni a nyálkás, esős időt

2020. november 5. – 05:41

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Csütörtökön eleinte még erősen felhős vagy borult lesz az ég, csak a délelőtti óráktól szakadozik fel észak felől a felhőzet, de a középső és déli országrészben estig is sok lesz a felhő, írja a met.hu. Egyre inkább csak délen lehet több helyen további csapadék, estére pedig ott is mindenütt megszűnik az eső. Az északnyugati, északi szél a Dunántúlon és a keleti megyékben megélénkül, helyenként meg is erősödik. A legmagasabb nappali hőmérséklet 9 és 13 fok között valószínű. Késő estére 2 és 8 fok közé csökken a hőmérséklet.

Pénteken javul a helyzet: északkeleten változóan, máshol gyengén felhős vagy derült lesz az ég. Éjjel, reggel még többfelé számítani lehet párásságra, ködre, amely napközben megszűnik. Az ország nagy részén több órára kisüt a nap. Estétől ismét megindul a ködképződés. Csapadék nem valószínű. Az északi, északnyugati szél néhol időnként megélénkül. A legmagasabb nappali hőmérséklet 7 és 13 fok között valószínű.

Szombaton éjjel, reggel és estétől kell sokfelé ködre számítani, amely helyenként napközben is megmaradhat. A borult, párás, ködös tájakon előfordul szitálás. Többnyire mérsékelt marad a légmozgás, de a Fertő környékén élénk széllökések is lehetnek déli irányból. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -3 és +5, a legmagasabb nappali hőmérséklet általában 8 és 14 fok között, a tartósabban ködös részeken 5 fok közelében alakul.

> > > > > A Telex legfrissebb cikkeit itt találja < < < < <

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!