Nyilvánosságra hozta a rendőrség a Károly körúti halálos balesetről készült videót

2020. november 3. – 13:09

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Közzétette a rendőrség azt a nagyjából félperces összevágott felvételt, amely a vasárnap esti halálos balesetet rögzítette. Az autót egy 17 éves fiú vezette, akinek nem volt jogosítványa, és a felvétel alapján szinte biztos, hogy a megengedett sebességet túllépte. A kocsi egy jobb kanyar után sodródott ki és csapódott egy villanyoszlopnak, az ütközés olyan erejű volt, hogy a sofőr a helyszínen meghalt, 14 éves utasát pedig életveszélyes állapotban szállították kórházba.

A Blikk arról ír, hogy a fiatal sofőr négy éve a TV2 egyik tehetségkutató műsorában szerepelt. A baleset körülményeit jól ismerő forrásuk pedig arról beszélt, hogy „a balesetet szenvedő jármű rendkívül rossz műszaki állapotban volt. A gumik tükörsimák voltak, emiatt a nyálkás úton nagy sebességgel haladó kocsi megcsúszott és irányíthatatlanná vált”.

Azt, hogy az autót vezető fiú és utasa használta-e a biztonsági övet, orvosszakértő tudja megállapítani. A Budapesti Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Főosztálya közúti baleset gondatlan okozása miatt folytatja a büntetőeljárást, olvasható a rendőrség honlapján.

A Telex legfrissebb híreiért kattintson ide>>>

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!