Saját elnökségi tagját, Kásler Miklós sajtófőnökét tüntette ki Sajtószabadság-díjjal a Magyar Újságírók Közössége

2020. október 30. – 18:23

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

A Magyar Újságírók Közössége (MÚK) a Petőfi Sándor Sajtószabadság-díjjal tüntette ki Balogh Andrea Johanna egészségügyi újságíró, az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) főosztályvezetőjét, valamint Mohai Gábor rádiós és televíziós személyiséget, írja a keol.hu.

Balogh Andrea Johanna a díjat átadó MÚK elnökségi tagja is, 2000 és 2004 között rendszeresen jelentek meg írásai a nyomtatott sajtóban az egészségügy aktuális kérdéseiről. Rendező-szerkesztőként 38 filmet készített egészségügyi témakörökben, amelyeket a Duna Tv és más regionális adók is sugároztak. Gyógyhatás címmel egészségügyi műsort vezet.

2004-től az Országos Onkológiai Intézet sajtókommunikációs vezetője volt, jelenleg pedig az Emberi Erőforrások Minisztérium (Emmi) Miniszteri Kapcsolatok Főosztályának főosztályvezetője, Kásler Miklós miniszter sajtófőnöke.

A legfrissebb híreinkért kattintson ide>>>

Mi akkor is kérdezünk, ha valaki nem akar válaszolni Nekünk itt a Telexnél a szabad sajtó azt jelenti, hogy politikusok, oligarchák nem befolyásolhatják azt, miről írunk, miről nem, kivel dolgozunk, vagy kivel nem. A szabad sajtó nekünk kritikusságot, korrektséget, kíváncsiságot jelent. Hogy a közérdekű sztorikról beszámolunk, hogy mindig oda megyünk, ahol a dolgok történnek.

Nem egyszerű a munkánk, van, hogy falakba ütközünk: nem válaszolnak a megkereséseinkre, kordonokkal zárnak el, hogy ne tehessünk fel kérdéseket. Ha szeretnéd, hogy ennek ellenére is kitartóan kérdéseket tegyünk fel, hogy megmutathassuk a lehető legtöbbféle álláspontot, a legtöbb tényt és bizonyítékot, támogasd a munkánkat!
Támogass