Róka kószált a Széll Kálmán téren

2020. október 28. – 18:43

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Egészen szokatlan pillanatot vettek videóra kedd éjfélkor a Széll Kálmán téren. A Bors videóján az látszik, hogy a Széll Kálmán tér egyik forgalmas útszakaszán átsétál egy róka a villamossínek melletti bokrokhoz.

A Borsnak nyilatkozó pátyi fiatal azt mondta, hogy a videót feltöltötte egy népszerű budapesti Facebook-csoportba, ahol több kommentelő is írta, hogy ők is láttat mostanában rókát a fővárosban, pontosabban a Városmajorban és a Marczibányi téren.

Mi akkor is kérdezünk, ha valaki nem akar válaszolni Nekünk itt a Telexnél a szabad sajtó azt jelenti, hogy politikusok, oligarchák nem befolyásolhatják azt, miről írunk, miről nem, kivel dolgozunk, vagy kivel nem. A szabad sajtó nekünk kritikusságot, korrektséget, kíváncsiságot jelent. Hogy a közérdekű sztorikról beszámolunk, hogy mindig oda megyünk, ahol a dolgok történnek.

Nem egyszerű a munkánk, van, hogy falakba ütközünk: nem válaszolnak a megkereséseinkre, kordonokkal zárnak el, hogy ne tehessünk fel kérdéseket. Ha szeretnéd, hogy ennek ellenére is kitartóan kérdéseket tegyünk fel, hogy megmutathassuk a lehető legtöbbféle álláspontot, a legtöbb tényt és bizonyítékot, támogasd a munkánkat!
Támogass