Kidőlő fa rántotta el a kötélpályát, meghalt egy fiatal egy vas megyei kalandparkban

2020. október 22. – 21:50

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Egy 16 éves keszthelyi fiatal vesztette életét csütörtök délután a Vas megyei Gyöngyösfaluban található kalandparkban, miután egy kidőlő fa magával rántotta a kötélpályát, amin éppen tartózkodott – írja az MTI.

A rendőrség közleménye szerint a rendelkezésre álló adatok alapján 15 óra 30 perc körül eddig tisztázatlan okok miatt kidőlt egy fa, elrántva ezzel a ráerősített kötélpályát, illetve az azon éppen tartózkodó 16 éves fiatalt, aki olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette. Két másik fiatalt a Mentőszolgálat munkatársai kórházba szállítottak. A vaol.hu korábbi Információi szerint egy keszthelyi iskolás csoport érintett a halálos balesetben. Mint írták, a csoport a kötélpálya elején tartózkodott néhány méter magasságban, amikor a fatörzs, amire a pallók és a kötél rögzítve voltak, kidőlt.

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya – halált okozó, foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés vétség gyanúja miatt – büntetőeljárás keretében vizsgálja az eset körülményeit.

>>> A Telex legfrissebb cikkeit itt olvashatja <<<

A téma érzékenysége miatt ebben a cikkben nem jelenítünk meg reklámokat.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!