Kabát Péter arról beszélt Hajdu Péter műsorának felvételén, hogyan vettek rá gruppenszexre érzelmi kényszerítéssel egy fiatal nőt

2020. október 22. – 19:57

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Kabát Péter egykori focista, jelenleg tévés személyiség nyolc évvel ezelőtt kivesézett gruppszexelő sztorijával a promózza magát a Life TV egyik műsora.

Elképesztő szexuális kalandról rántotta le a leplet Kabát Péter a LifeTV-n pénteken este 10-kor adásba kerülő, Összezárva Hajdú Péterrel című műsorának felvételén. Ezek azonban annyira durvák voltak, hogy a műsorvezető végül úgy döntött, nem engedi adásba kerülni, ám a Ripostnak sikerült megtudnia, mi hangzott el a cenzúrázott képkockákon.

ezzel a felütéssel kezdi azt a cikket a Ripost egy nappal az Összezárva Hajdu Péterrel c. műsor előtt. Ez ugyebár Hajdu új műsora a Life TV-n, az adás október 23-án lesz látható. A Ripost és a Life TV is a központosított kormányzati médiaóriásnak, a KESMA-nak a tulajdona.

Fotó: MTI
Fotó: MTI

A cikkben a volt újpesti csatártól azt az esetet idézik, amikor körülbelül 15-en szexeltek egyik honvédos csapattársuk barátnőjével, aki állítása szerint azért ment bele a gruppenbe, mert nagyon szerelmés volt a focista barátjába, aki erre felkérte.

Kabát elmondása nem utal erőszakra, de egy fiatal nőt érzelmileg belekényszeríteni egy ilyen döntésbe, ily módon kihasználni a szerelmét, nem igazán védhető morálisan, és ez vonatkozik a lányt kihasználó csapattársak tettére is.

A történet természetesen végigfutott a magyar sajtón, pedig Kabát semmi újat nem árult el: 2012-ben az azóta a szintén a KESMA tulajdonában került Bors hozott le részleteket a focista könyvéből, és ez a történet már akkor is elhangzott.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!