300 ezerre büntették a siklósi cserejátékost, aki ököllel ütötte az ellenfél kézisét

2020. október 19. – 08:44

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Nyilvános rendezvényen elkövetett garázdaság miatt, gyorsított eljárásban bűnösnek mondta ki és jogerősen 300 ezer forint pénzbüntetésre ítélte a Kiskőrösi Járási Ügyészség azt a férfit, aki a siklósi kézilabda-csapat cserejátékosaként egy szeptember végi meccsen rátámadt egy, az ellenfél csapatában játszó férfira, majd őt az öltöző előtt is bántalmazta – írja közleményében a Bács-Kiskun Megyei Főügyészség.

A vád szerint a szeptember 26-án, Kiskőrösön megrendezett NB II.-es bajnoki kézilabda-meccsen a hazai csapat a Siklós KC együttesét fogadta, amikor a játékidő vége előtt 10 másodperccel az egyik kiskőrösi és siklósi játékos között konfliktus alakult ki. A siklósi játékos apja cserejátékosként ült a padon, majd a történteket látva berohant a pályára, és rátámadt a konfliktusban érintett kiskőrösi játékosra.

Miután mindketten a földre kerültek, a siklósi férfi a másik hátára térdelt, és ököllel ütötte, aminek végül az odaérkező csapattársak vetettek véget, a támadót pedig kiküldte a pályáról a versenybíró. Később az öltözők előtt még pofon ütötte ellenfelét a siklósi férfi. A történtek miatt a megtámadott játékos nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szerzett, de könnyű testi sértés miatt nem kérte a siklósi férfi megbüntetését.

>>> A Telex legfrissebb cikkeit itt olvashatja <<<

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!