Már tárgyalják annak a férfinek az ügyét, aki egy kocsma székéhez kötözve halt meg Nagylókon

2020. október 15. – 06:57

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Megkezdődött a tárgyalás annak a furcsa halálesetnek az ügyében, amely még tavaly november végén történt Nagylókon. A férfi elaludt a helyi kocsma teraszán, mire három férfi viccből kitalálta, hogy egy széket kötöznek a hátára, a végtagjait pedig szigetelőszalaggal kötözték össze. Az esetet videóra vették, de végül a férfit úgy hagyták a helyszínen, hogy másnapra meghalt a kocsma teraszán. A Blikk szerint az egyik vádlott védője azzal védekezik, hogy a férfi valójában alkoholmérgezésbe halt bele.

Fotó: Police.hu
Fotó: Police.hu

Összesen nyolc embert vádolnak a férfi halálával, de csak négyen jelentek meg a tárgyaláson. Mindegyikük ártatlannak vallotta magát, de csak egyikük fejezte ki sajnálatát a férfi halálával kapcsolatban. Köztük van egy 25 éves nő, aki a szigszalagot adta a többieknek, majd lefotózta a férfit, a képeket feltöltötte az internetre. Végül úgy távozott a helyszínről, hogy magára hagyta az összekötözött férfit, aki már részegen érkezett a kocsmába, ahol a helyiek azon szórakoztak, hogy foszforral tömött cigarettát adtak neki, majd azon nevettek, amikor a cigi lángra lobbant a szájában. A kocsmárosnő azzal védekezik, hogy zárásnál jelezte a helyieknek, hogy oldozzák el a megkötözött férfit, amire a többiek annyival reagáltak, hogy majd felkel, és kioldozza saját magát.

A tárgyaláson az is kiderült, hogy az egyik vádlott önkormányzati képviselő Nagylókon, és így a főnöke is volt az áldozatnak, aki közmunkásként dolgozott. Védője szerint az áldozat valójában alkoholmérgezés és nem a megkötözés miatt halt meg.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!