Márki-Zay szerint nem vállalhatatlan a kijelentése, hogy a Fideszben van a legtöbb meleg

2020. október 13. – 09:54

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Szombaton Hódmezővásárhely polgármestere, Márki-Zay Péter Szerencsen járt, hogy az ellenzéki jelölt, Bíró László mellett kampányoljon az időközi országgyűlési választások előtt. Márki-Zay itt egy Fidesz-szimpatizánssal került szóváltásba, amit a 444.hu kamerája is rögzített.

A szócsatában Márki-Zay azt mondta: „a Fidesznél több meleg egyik pártban sincs”.

Jakab Péter, Márki-Zay Péter, Bíró László, Karácsony Gergely és Kunhalmi Ágnes Szerencsen kampányolnak 2020. október 10-én.Forrás: Bíró László / Facebook
Jakab Péter, Márki-Zay Péter, Bíró László, Karácsony Gergely és Kunhalmi Ágnes Szerencsen kampányolnak 2020. október 10-én.Forrás: Bíró László / Facebook

Az Atv.hu is megírta ezt az esetet, cikkének Vállalhatatlan kijelentést tett Márki-Zay címet adta. A politikus erre a címre reagált Facebook-posztjában. „Mi a vállalhatatlan? Kimondani a nyilvánvalót, vagy homoszexuális KDNP-sként buzizni és gyűlöletet szítani?” – kezdte bejegyzést.

Ide kattintva olvashatók a Telex friss hírei.

Márki-Zay szerint ő értéksemleges kijelentést tett, természetes, hogy a legnagyobb hazai pártban vannak legtöbben a homoszexuálisok. „A kormánypárti politikusok erkölcsi színvonalát mi sem jellemzi jobban, mint hogy Soros-ösztöndíjasként sorosoznak, migráns-betelepítőként migránsokkal riogatnak, és pedofilbotrányaik és pornófelvételeik közepette a melegek ellen folytatnak gyűlöletkampányokat” – írta.

A polgármester egy korábbi posztját is felemlíti. „Akkor egy Vona Gábornak eljuttatott bizonyítékra hivatkoztam, de mindezt közszereplőkkel beszélgetve nekem is több forrás megerősítette. Tavaly Washingtonban például egy sok évig hazánkban élő beszélgetőtársam elárulta, hogy az egyik, azóta is HANGOSAN BUZIZÓ KERESZTÉNYDEMOKRATA POLITIKUS hátsó fertályából egy alkalommal éppen egy általa személyesen ismert sebésznek kellett egy játékszert eltávolítania...”

Márki-Zay úgy véli, hogy a magyarok toleránsak az eltérő szexuális orientációjú emberekkel. Azt írta, számára elfogadhatatlan, hogy egy másságát titkoló közszereplőt ezzel bárki zsarolhasson. Ő egy olyan országot akar, ahol a fideszes politikusok is félelem nélkül felvállalhatják.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!