Bogdán László ügyvédje szerint helyi beruházásoknak volt köze a polgármester halálához

2020. október 12. – 15:30

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Július közepén végzett magával Cserdi polgármestere, Bogdán László. A helyiek által kedvelt politikust még hónapokkal később is gyászolják, halálával kapcsolatban viszont ügyvédje, Dr. Visegrády Zoltán szerint azóta „mindenféle megalapozatlan összeesküvés elméletek, legendák születtek”. Ezért az ügyvéd a családja és hozzátartozói képviseletében írt Facebookon többek között arról, hogy

„Tény, hogy Bogdán László tragikus halála az általa megkezdett jelentős összegű beruházások meghiúsulásával hozhatók összefüggésbe, melynek oka egy általa kezdeményezett beruházás kapcsán keletkezett pénzügyi elszámolási probléma.”

Dr. Visegrády úgy folytatja, Bogdán szívén viselte ezeket a beruházásokat és nem tudta elviselni ezeknek a kudarcát.

A szövegből kiderül az is, hogy Bogdán búcsúlevelében megnevezett valakit, aki ezekkel az ügyekkel összefüggésbe hozható, illetve hogy

„a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozást rendelt el, hűtlen kezelés elkövetése miatt ismeretlen tettes ellen. A nyomozás jelenleg is tart, az ügyről a nyomozás érdekeire való tekintettel bővebb felvilágosítást a nyomozóhatóság nem kívánt adni, Bogdán László hozzátartozói pedig nyilvánvalóan nem bírnak tudomással az ügy részleteiről.”

Bogdán László halála után a Baranya megyei községben időközi választást tartottak, ahol testvére, Bogdán Gyula lett végül az új polgármester.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!