Hetekig bujkált a férfi, aki egy autóban verte eszméletlenre párját

2020. szeptember 30. – 17:12

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

A 32 éves R. Csaba addig ütötte élettársát, amíg a nő el nem ájult. A férfi ellen elfogatóparancsot adtak ki, két hét bujkálás után találták meg egy gyáli családi házban.

R. Csaba a gyanú szerint szeptember 8-án délután ment el testvérével, illetve annak autójával a X. kerületbe élettársához, mert vissza akarta adni a nőtől egy nappal korábban elvett lakáskulcsát és telefonját, írja a police.hu.

A dolgok visszaadása után megfenyegette a nőt, ezután pedig hajánál fogva berángatta az autóba, és hárman indultak tovább az Üllői út felé. A rendőrség szerint R. Csaba itt kb. 50 alkalommal ütötte meg a nő fejét és arcát, majd fojtogatta is. A nő eszméletét vesztette, majd amikor magához tért, kiugrott az éppen lassító autóból és elmenekült.

A rendőrség szeptember 9-én elfogatóparancsot adott ki a testvérpár ellen, R. László szeptember 11-én feladta magát a rendőrségen, ahol előterjesztették letartóztatását. Két héttel később a nyomozókhoz eljutott, hogy R. Csaba egy gyáli családi házban bujkál az eset óta. A rendőrök szeptember 28-án hajnalban hőkamerás drón segítségével rajtaütöttek a férfin és elfogták.

R. Csabát kihallgatták majd őrizetbe vették, a bíróság végül mindkét férfi letartóztatását elrendelte.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!