Bemutatták az utolsó videót VV Fanniról

2020. szeptember 26. – 14:04

frissítve

Bemutatták az utolsó videót VV Fanniról

Másolás

Vágólapra másolva

(Ez a cikk eredetileg a Telex.hu elindulása előtt, lapunk Facebook-oldalán jelent meg 2020. szeptember 11-én.)

---

Először vetítették le a Fővárosi Törvényszéken azt a videót, amely az utolsó képeket rögzítette a Való Világ 7. szériájából ismert Novozánszki Fanniról. A felkavaró felvételen az látszik, ahogy a vádlott az áldozat házának mélygarázsában a karjában cipeli a magatehetetlen nőt (ezt a részt erkölcsi okokból nem közöljük), majd a férfi visszamegy Fanni holmijaiért.

Novozánszki Fanni 2017. november 20-án tűnt el, a rendőrség emberölés miatt nyomozott, de a holttest máig nem került elő. A gyilkossággal azt a férfit vádolják, aki a felvételen is látható, ő viszont azt állítja, hogy aznap este két másik férfinak adta át VV Fannit, őket viszont soha nem tudta megnevezni. Ezek a felvételek is bizonyítják, hogy a 24 éves nőt utoljára a vádlottal látták.

Fanni eltűnése után egy hónappal az édesanyja azt nyilatkozta, hogy lánya meghalt, a rendőrség pedig megerősítette, hogy emberölés miatt nyomoznak. Az ügyészség 2019. október 11-én nyereségvágyból elkövetett emberöléssel vádolt meg egy volt MSZP-s dunaújvárosi képviselőjelöltet, B. Lászlót.

(Borítókép: Bődey János / Telex)

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!