Sacha Baron Cohen újraélesztette Ali G és Borat karakterét

2024. október 25. – 16:26

Másolás

Vágólapra másolva

Jimmy Fallon vendége volt Sacha Baron Cohen, aki Cáfolat című új sorozatát (melyet itt és itt is említettünk) ment népszerűsíteni a híres tévés esti műsorába, de szereplése közel sem emiatt volt olyan emlékezetes. Inkább azért, mert a színész Fallon kérésére újra régi közönségkedvenc karaktereinek bőrébe bújt, és eljátszotta, hogyan moderálná Kamala Harris és Dondald Trump elnökjelölti vitáját a választási hajrában Ali G és Borat.

Cohen először Ali G-ként kezdte, és rögtön üdvözölte Donald Trumpot, mondván, hogy tiszteli őt, és a hősének tartja, miután elsorolta a volt amerikai elnök összes botrányát. Pozitívumként emelte ki azt is, hogy Trumpot több mint 30 vádpontban találták bűnösnek idén nyáron. Kamala Harristől nemes egyszerűséggel megkérdezte, hogy mit csinál adás után, mivel masszív elekciója van, ha ránéz, és lennének tervei vele. Cohen itt az election-erection szóviccel élt, és direkt nem erekciót mondott.

Ezután mindkét jelölthöz szólt, és elmondta, hogy független attól, hogy mik lesznek az eredmények novemberben, ő nagyon örül, hogy Amerikának nem fehér bőrű elnöke lesz.

Itt természetesen Donald Trump narancsos árnyalatú bőrére célzott, ami már évek óta bejáratott poén.

A színész aztán átöltözött Boratnak, de így már kevésbé sziporkázott: először Jimmy Fallon nevével viccelt, aztán megpróbálta megcsókolni a műsorvezetőt. Cohen aztán felidézte Donald Trump szeptemberi mondását, miszerint Ohióban Haitiről származó bevándorlók kutyákat és macskákat esznek. Boratként arról érdeklődött, hogy melyik étteremben lehet kapni ilyen fogásokat Ohio államban, mivel náluk Kazakhsztánban a KFC betűszó a kazak sült macskát („Kazakh fried cat”) jelenti.

A műsor többi részében Cohen – aki áprilisban elvált - többnyire a Cáfolat című, Boratnál és Ali G-nél jóval komolyabb sorozatszerepéről beszélt, melyben a Kate Blanchett által játszott írónő férjét alakítja. Mint elmondta, 20 éve ismeri a sorozat rendezőjét, a Rómát és a Gravitációt is jegyző Alfonso Cuarónt, aki először a Gravitációban akarta szerepeltetni őt, mégis több mint 10 évet kellett várni, hogy végre együtt dolgozzanak.

A Borat második részéről szóló kritikánk itt olvasható.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!