Nagyon úgy tűnik, hogy Margot Robbie gyereket vár

2024. július 8. – 09:46

Másolás

Vágólapra másolva

Margot Robbie gyereket vár, írja az amerikai People. A lapnak több egymástól független forrás is megerősítette a hírt, a Barbie-film főszereplője és férje viszont egyelőre nem reagált, közösségi felületeiken sem posztoltak róla. A Daily Mail a Comói-tónál fotózta le Robbie-t, a képen úgy látszik, hogy babát vár az Oscar-díjra is jelölt színésznő.

Robbie 2013-ban, a Suite Française című II. világháborús film forgatásán találkozott először mostani férjével, Tom Ackerleyvel, aki akkor a film segédrendezője volt. 2014-ben együtt alapították a LuckyChap Entertainment produkciós céget, ami számos filmet és tévésorozatot készített: ilyen volt az Én, Tonya, a Birds of Prey és a Barbie – mindegyikben Robbie volt a főszereplő. Mint megírtuk, a produkciós cég legújabb dobásáként a Monopolyról készít filmet. A pár 2016-ban, szűk körben házasodott össze az ausztráliai Byron Bay-en.

A Margot Robbie főszereplésével készült Barbie-film a tavalyi nyár legnagyobb mozis eseményévé nőtte ki magát, a filmről készült kritikánkat itt olvashatja el újra. A filmet nyolc Oscar-díjra jelölték, végül csak egyet kapott meg, azt is csak a legjobb eredeti betétdalért. Ryan Gosling – akit szintén jelöltek Oscarra, a Kenért – kritizálta az akadémiát, amiért a színésznőt nem jelölték a legjobb női főszereplő díjára.

Ennek ellére Margot Robbie nem panaszkodhat: 59 millió dolláros bevételével 2023-ban ő lett a második legjobban kereső színész, a bevétel nagy része a Barbie-filmből folyt be. Robbie a Barbie mellett több másik blockbusterben is szerepelt, játszott Martin Scorsese A Wall Street farkasa és Tarantino Volt egyszer egy… Hollywood című filmében is.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!