A Barbie után most a Monopolyról csinál filmet Margot Robbie cége

2024. április 11. – 15:28

Másolás

Vágólapra másolva

Margot Robbie produkciós cége, a LuckyChap egy Monopoly-filmen dolgozik – írja a BBC. A Hollywood Reporter szerint az elmúlt tíz évben már többször is próbáltak filmet faragni a társasjáték köré, aminek a filmes jogai 2015 óta a Lionsgate-nél vannak. A Hasbro Entertainment szintén produceri szerepet kapott a gyártásban.

Egyelőre semmi konkrétum nem derült ki a filmről, azon túl, hogy egyszer majd lehet, hogy elkészül. Robbie februárban beszélt arról, hogy szívesen dolgozna még olyan nagy hatású filmeken, mint amilyen a Barbie volt, de nem feltétlenül egy Barbie 2-re gondolt, hanem bármilyen nagy, új, eredeti ötletre, ami mögé betolhatnak egy csomó pénzt.

A Barbie volt 2023 legnépszerűbb filmje, globálisan 1,38 milliárd dolláros bevételt hozott.

A Monopolynak sincs mit szégyellnie, a világ egyik legtöbbet eladott társasjátéka. Közel 300 millió példányt adtak már el, és dizájnelemeken kívül nem sokat változott az eredeti kiadás óta.

Bár arról szól, hogy milyen jó minél több pénzt és ingatlant összeharácsolni, hogy ellehetetlenítsük és kifosszuk a többi játékost, az eredeti, 1904-es változat valójában a kapitalizmust kritizálta. Erről bővebben ebben a cikkben írtunk.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!