Elvált Britney Spears és Sam Asghari

2024. május 3. – 10:48

Másolás

Vágólapra másolva

Pénteken véglegesítette egy Los Angeles megyei bíróság Britney Spears és Sam Asghari válását – írja az AP News. A pár közel hét évig járt, 2022 júniusában házasodtak össze, de már tavaly nyáron beadták a válókeresetet.

A 42 éves amerikai popsztár és a 30 éves iráni származású amerikai színész, modell és fitneszedző egy héttel azután egyeztek meg a válás részleteiről, hogy Spears egyezségre jutott az apjával a gyámságával kapcsolatos elhúzódó jogi ügyek miatt.

A vagyonfelosztásról kevés részletet hoztak nyilvánosságra, de sem Spears, sem Asghari nem kap a jövőben házastársi támogatást. Spears és Asghari júliusban – alig egy évvel a házasságkötésük után – jelentették be, hogy válnak. Asghari augusztusban adta be a válókeresetet. A párnak egyébként volt házassági szerződése, amit még az esküvő előtt kötöttek, hogy szétválasszák a vagyonukat.

Az énekesnő közel 14 évig állt gondnokság alatt, de 2021 novemberében a bíróság felfüggesztette azt.

Britney Spears hét hónappal gyámsága feloldása után tavaly júniusban házasodott össze Asgharival Los Angelesben. Spears és Ashgari még 2016-ban találkoztak, amikor a férfi 22 éves volt, az énekesnő pedig 34. Öt év után jegyezték el egymást. Az esküvő előtt nem sokkal az énekesnő bejelentette, hogy terhes, egy hónappal később azonban elvetélt.

Spearsnek ez volt a harmadik házassága, igaz, az első csak 55 óráig tartott. 2004-ben Las Vegasban összeházasodott egy gyerekkori barátjával, Jason Alexanderrel, de a hatóságok két nap múlva érvénytelenítették az esküt.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!