Kilenc hónap szünet után visszatért a YouTube-ra Tóth Andi, aki új sorozatot indít

2024. április 28. – 22:15

Másolás

Vágólapra másolva

Max Rendelünk címmel indít új, kéthetente vasárnaponként jelentkező sorozatot Tóth Andi, az X-Faktor egykori versenyzője, aki az RTL újrainduló tehetségkutatójában most már mentorként bukkan majd fel. Tóth YouTube-videójára a Blikk figyelt fel joggal, Tóth ugyanis már kilenc hónapja nem tett közzé semmit az oldalán.

„Aki Instán követ, az pontosan tudja, hogy az egyik nagy szerelmem és hobbim az a főzés, sütögetés, és ha kirakok egy kis sztorit, főleg csajok, sokan kérdezitek, hogy receptet meg tudok-e veletek osztani” – kezdte Tóth Andi, aki receptkönyvben is gondolkodott, de arra jutott, hogy az túl nagy macera, sok pénz és ezért inkább a YouTube-csatornán fog megosztani recepteket.

„Profi szakács vagyok? Nem. Lehet, hogy elbaszok egy-két dolgot? Abszolút. Viszont jól fogjuk magunkat érezni, úgy gondolom, a videók alatt. A Max Rendelünk címet pontosan azért kapta ez a vlog, sorozat, mert nem biztos, hogy jó lesz, amit csinálunk, de az sem baj, mert max rendelünk.”

Két téma lesz, mondta, az egyik, hogy új dolgokat próbál ki, és olyanokat is, amik működnek, finomak és még gluténmentesek is. Egy videóban egy recept lesz, mondta. Az első adás május 12-én várható.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!