Krausz Gábornak most volt a legnyugodtabb szentestéje, Tóth Gabival közös gyereke is végig vele volt

2024. január 11. – 09:19

Másolás

Vágólapra másolva

„Korábban arról szólt az ünnep, hogy mindenki meg akart felelni mindenkinek, most viszont – a körülmények ellenére is – az eddigi legmeghittebb, legnyugodtabb szentestét éltük meg, közösen a családommal. Gyakorlatilag Hanni lányom is végig velem volt, egy napot töltött az anyukájával. Szóval olyan igazi boldog karácsonyunk volt” – mondta a Mandinernek Krausz Gábor séf, Tóth Gabi exférje, de nemcsak arról beszélt, hogy tudatosan nem nyilatkozott a szakításukról, hanem egy csomó minden másról is:

  • A gyermekvédelmi törvényről Krausz azt mondta, szerinte „óriási bátorság volt a kormány részéről meglépni” a gyermekvédelmi törvényt, de azt ő sem gondolja, hogy egy könyvtől automatikusan homoszexuális lesz valaki. „Másokat viszont érzékenyen érinthet az ilyen típusú tartalom. Mellesleg én sem örülnék, ha az óvodában öt-hat éves gyerekeknek tartanának olyan foglalkozásokat, mint amilyeneket látunk nyugaton” – mondta.
  • A migrációról Tóth Gabi exférje azt mondta, szerinte olyan durva a helyzet Bécsben, hogy nem mert sétálni a parkban.

„Kilenc évet éltem Londonban, így tudom, hová tud fajulni a nagy multikulti”

– mondta, hozzátéve, hogy a sokszínűség turistaként egy darabig izgalmas, de szerinte más a helyzet, amikor ennyire látványosak és érzékelhetők a kulturális különbözőségek.

  • Arra a kérdésre, hogy zsidó származásúként hogyan éli meg az izraeli konfliktust, Krausz azt mondta, számára a „harmincas évek legundorítóbb történelmi borzalmait idézi”. „Felfoghatatlan, hogy egy terrortámadás után palesztin zászló alatt a terrorizmust támogatva vonulnak fel tömegek az európai nagyvárosokban. Nem tudom, mit tett volna Amerika, ha a 2001. szeptember 11-ei események után Európában hasonló tüntetéseket tartottak volna” – mondta. Szerinte „rengeteg különböző kultúrájú embert engedtünk be Európába, és most mindenki jóemberkedik”.
  • A Rahimkulov-közeli üzletember szállodaláncának vezető séfje beszélt a fociról is, szerinte az elmúlt tíz évben nyugati színvonalú lett a Fradi.

„Kubatov Gábor úgy alakította át a klubot, hogy én, aki korábban sírva mentem haza a meccsről, most örömmel jövök, és hithű fradistává váltam”

– mondta a séf.

Krausz Gábor és Tóth Gabi hivatalosan karácsony előtt vált el, de akinek esetleg fogalma sincs, kik ők és mi történt a nyáron, annak ajánljuk szépirodalmi gyorstalpalónkat a témában. Aki nem akar olvasgatni, annak pedig itt van Tóth Gabi legújabb száma, az Átkozott nyár, ami szintén összefoglalja az énekesnő érzéseit.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!