Elképesztő srácnak nevezte Azahriah-t a Quimby

2023. október 14. – 10:40

Másolás

Vágólapra másolva

„Elképesztő ez a srác és figyelemreméltó az ő Z generációs self-made sikersztorija, amellyel új utakat tör magának a hazai könnyűzenében. Godspeed!” – posztolta Facebookra elismerő üzenetét egy előző generáció bálványzenekara, a Quimby.

Egyre többen szólalnak meg Azahriah tehetségével kapcsolatban valamelyik oldalon. Támogató posztok valószínűleg a „mi ez, ki ez, borzalom” kezdetű kommentekre válaszul születnek, a sok támadás amúgy érthető, így volt ez minden generációnál, ami utánuk jött, az már gyenge utánzat. Régen minden jobb volt! Ahogy Majka fogalmazott:

„Interneten fröcsögő, levitézlett, sosemvolt sikeres sztárok mondják meg a receptet, meg azt hogy ez miért rossz, meg mit kéne máshogy. Ráadásul van egy kis közeg egy pár megmondóemberrel az élen, akiknek a karrierjük évtizedek óta abban merül hogy ki, hogy az éppen aktuálisan felkapott előadót pocskondiázzák”.

Azahriah közben bejelentette a harmadik Puskás Aréna-koncertjét, miután az előző kettőre elkapkodták a jegyeket. A 21 éves előadó első, május 25-i koncertjére kevesebb mint 12 óra alatt több, mint 40 ezer jegy kelt el. Ezért meghirdettek egy második alkalmat, május 26-ra. Péntek délutánra százfős tömeg gyűlt össze a budapesti Broadway Jegyiroda előtt az Akácfa utcában, miután délelőtt megindult a jegyértékesítés.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!