Majka Azahriah-ról: Tessék elfogadni, hogy egy 21 éves fiatal fiú történelmet ír

2023. október 12. – 14:04

Másolás

Vágólapra másolva

„Egészen furcsa mit vált ki a magyar zenei közegből az, hogy egy 21 éves fiu telerakja a Puskás arénát. Nagy eséllyel kétszer is…Interneten fröcsögő, levitézlett, sosemvolt sikeres sztárok mondják meg a receptet, meg azt hogy ez miért rossz, meg mit kéne máshogy.. Ráadásul van egy kis közeg egy pár megmondóemberrel az élen, akiknek a karrierjük évtizedek óta abban merül hogy ki, hogy az éppen aktuálisan felkapott előadót pocskondiázzák” – kezdte csütörtöki bejegyzését Majka azután, hogy több magyar előadó is nyilvánosan bírálta sikere miatt a 21 éves Azahriah-t, illetve, amiért már egy második koncertet is meghirdetett a Puskás Arénába. A kritikákról a Bors számolt be.

„Ezeknek az embereknek a 90%-a sosem fog megérteni egy sikeres előadót, mert ő vagy sosem volt sikeres, vagy egyszerűen irigy, vagy mindkettő. Legtöbb esetben meg az egyik szülte a másikat…Azariah azért egy hihetetlenül felkapott előadó, mert a dalai egész máshogy, és másról szólnak mint kortársainak. Ez már elég ahhoz, hogy népszerűbb legyen náluk” – fogalmazott Majka, aki bejegyzése szerint sokszor lépett már fel egy helyen a fiatal zenésszel, és fiai is sokat hallgatják. „Vannak dolgok amiket én a helyében egészen máshogy csinálnék, dehát pontosan azért mert én egy másik előadó vagyok. Nem kezdek el okoskodni nyilvánosan, vagy adok kéretlen tanácsokat egy olyan fiúnak aki jelenleg minden fórumon no1” – írta.

Majka szerint a siker nagy teherré is tud változni, pláne, ha egyszer apad a népszerűség, és fontos azt is tudni, hogy Azahriah még csak 21 éves. A népszerűsége pedig apadni fog, ez a világ természetes rendje, mert senki sincs a világ tetején egy életen át, írta.

„Egy dupla Puskás Arena után ,ha majd csak kétszer tölti meg egy nyáron a Budapest Parkot, megélheti akár bukásnak is, pedig más a kezét odaadná egy félházért…Mindig a közönség választ!! Ezt érdemes tiszteletben tartani. Ahogy a teljesítményt is…

Tessék elfogadni ,hogy egy 21 éves fiatal fiú történelmet ír, és olyan dolgot csinál ami iránymutató kell legyen azoknak is akik 30 éve tapossák a szakmát… meg egymást…”

Azahriaht, vagyis a mindössze 21 éves Baukó Attilát a legtöbben még Paul Streetként ismerték YouTube-on, ahol pár év alatt az egyik legismertebb vloggerré vált, jelenleg több mint félmillióan iratkoztak fel a videóira. Ezzel párhuzamosan kezdte el építgetni a zenei karrierjét, ami egy igazi Z generációs sikersztori: a legeslegelső koncertjére 2021-ben rögtön ezerötszázan voltak kíváncsiak. Azahriah az egyik dalában korábban Orbán Balázst is idézett, amire a politikus is reagált.

Azahriah májusban volt az After podcast vendége:

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!